Duurzaam

Duurzaam Schoonmaken met ISI-Groep

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uitstekende schoonmaak, wij zijn ook uw partner voor duurzame schoonmaakoplossingen. Wij geloven dat het behoud van onze planeet begint bij de keuzes die we maken, en daarom hebben we ons toegelegd op het creëren van een duurzamere toekomst, zowel voor onze klanten als voor het milieu. Onze focus ligt momenteel op twee belangrijke pijlers: mobiliteitsbeheer en duurzame schoonmaakmiddelen.

Verduurzaming door Mobiliteitsbeheer

Wij streven naar een lagere CO2-uitstoot, dat doen wij zo:

Geoptimaliseerde planning: Bij het toewijzen van een schoonmaker aan uw locatie, houden we rekening met afstanden en reisalternatieven. Uw vaste schoonmaker, woont het dichtst bij u in de buurt en komt zelfs  op de fiets of lopend naar uw locatie. Slim, schoon, gezond. Duurzaam dus!

Mobiliteit: We zijn vastbesloten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom zal elke auto in ons wagenpark aan het einde van het contract worden vervangen door een elektrische variant.

E-bike fietsplan: We stimuleren het gebruik van e-bikes door onze medewerkers. Dit initiatief draagt niet alleen bij aan minder CO2-uitstoot, maar ook aan een gezondere levensstijl.

Duurzamere Schoonmaakmiddelen

In 2024 streven we ernaar al onze klanten de mogelijkheid te bieden over te stappen op duurzamere schoonmaakmiddelen. Wat betekent dit voor u?

Keuzevrijheid: Als klant heeft u de vrijheid om te kiezen tussen traditionele en duurzame schoonmaakmiddelen. Onze duurzame optie is niet alleen milieuvriendelijker qua ingrediënten, maar ook de verpakking is ecologisch verantwoord. Bij het opstellen van de opdracht zullen we u dan ook vragen naar welk schoonmaakmiddel u wenst in te zetten.

Prijsverschil: Het gebruik van duurzame middelen brengt momenteel nog een prijsverschil met zich mee. Ter indicatie, u kunt rekenen met ongeveer het dubbele van uw huidige kosten. Het is belangrijk op te merken dat deze kosten uitsluitend van toepassing zijn op de middelen zelf; de kosten voor personeel en uren blijven ongewijzigd.

Bij ISI-Groep streven we naar een schonere toekomst, en we nodigen u uit om deel te nemen aan onze missie naar duurzaamheid. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu, terwijl we tegelijkertijd genieten van een schone en gezonde omgeving voor iedereen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de overstap naar duurzame schoonmaakoplossingen te bespreken!