Werkgebied

ISI Groep, uw partner in schoonmaak in Velthoven

Heeft u een bedrijfspand, instelling in Velthoven? Dan weet u als geen ander hoe fijn het is om elke dag fris aan uw werkdag te beginnen. Een schone werkplek draagt daar 100% aan mee!  De schoonmaak wilt u gewoon goed geregeld hebben zonder zorgen. Zeker in deze tijd is extra hygiëne ontzettend van belang. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf- en partner in Velthoven en omstreken. Ook voor het grovere schoonmaakwerk van uw woning zijn wij in te schakelen! Met vakkundige en toegewijde medewerkers, professioneel materiaal en hoogwaardige producten staan wij elke dag in de startblokken om uw bedrijfspand, woning of bouwplaats tot in de puntjes te verzorgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen!  ISI Groep is het professionele schoonmaakbedrijf in Velthoven voor bedrijven/instellingen én particulieren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte: 

Dit zijn onze schoonmaakdiensten voor u in Velthoven

Schoonmaak voor bedrijven en instellingen

Wanneer u klanten ontvangt wilt u natuurlijk dat zij een goede indruk krijgen. Een vieze ontvangsthal, stinkend sanitair of stofwolken op de vloer geven hen niet de indruk die u wilt. Onze medewerkers verzorgen bij u de dagelijkse schoonmaak aan de hand van een werkplan op maat. Deze stellen zij vast op basis van uw wensen. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we het beste halen uit de schoonmaak! Heeft u behoefte aan een extra dieptereiniging van bijvoorbeeld het sanitair? U kunt ons inschakelen voor een extra dieptereiniging van het sanitair.

Particulieren schoonmaak

De glasbewassing van uw woning of de groene aanslag van uw terras boenen. Het is nogal een karwei. Wij nemen deze taak daarom met liefde van u over! Voor de grovere particuliere schoonmaak van uw woning in Velthoven bent u bij ISI-Groep aan het juiste adres. In een mum van tijd is uw woning weer klaar voor een nieuw seizoen!

Opleveringsschoonmaak

De oplevering van uw woningbouwproject of gloednieuwe bedrijfspand in Velthoven nadert maar wie regelt de opleveringsschoonmaak? Neem vandaag nog contact op met ISI Groep en wij regelen dit voor u. Na een korte briefing met de uitvoerder of projectleider zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Ontruimingsschoonmaak

Het kan zomaar voorkomen dat uw woning of bedrijfspand moet worden ontruimd. Weet u niet waar u moet beginnen? Schakel de ontruimingsschoonmaak van ISI Groep in. Wij ontruimen uw woning snel, vakkundig en discreet. Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning.

Flexibele schoonmaak

U heeft plotseling lekkage en de hele verdieping staat blank. Help! Met onze flexibele schoonmaak hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij regelen snel de ontruimingsschoonmaak zodat u zich kunt richten op uw spullen en andere zaken. Heeft u adhoc een schoonmaakploeg nodig die voor u de schoonmaak uitvoert na een calamiteit, ontruiming of een feestje? Geen probleem. Met onze flexibele schoonmaak is uw woning of bedrijfspand in Velthoven weer snel schoon.

Glasbewassing

Ramen die streeploos schoon zijn geeft een goed gevoel! vakkundige glazenwassers gaan voor u de ladder op. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften en koepels van uw bedrijfspand. Ook op grote hoogte (vraag naar de mogelijkheden). Wij doen de glasbewassing voor zowel bedrijven als particulier.

 

Corona schoonmaak

Goede hygiëne ligt in deze tijd onder een loep. Grondige schoonmaak en hygiënemaatregelen op werkplekken zijn van cruciaal belang om de verspreiding van het virus te voorkomen. Investeer daarom in extra schoonmaak voor uw werknemers. Zoals bijvoorbeeld het extra schoonmaken van contactoppervlakken en aanraakpunten.

Offerte aanvragen

ISI Groep, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf in Velthoven en omgeving.

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Eindhoven. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant en Limburg.
Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Velthoven en omstreken? 
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: