Glasbewassing

Heldere kijk op glasbewassing

Is het nu echt tijd om de ramen van uw kantoorpand of woning eens goed te laten reinigen? Dan bent u bij de glasbewassingsservice van ISI Groep aan het juiste adres! Ramen wassen is een gevaarlijke en tijdrovende klus. Laat dit daarom vooral over aan onze professionals. ISI Groep heeft ramenwassers die weten hoe dit op een veilige en goede manier gebeuren moet.

Het wassen van ramen is meer dan alleen het wassen van het glas, wij nemen uiteraard de kozijnen en vensterbanken ook mee. Ook alle deuren worden specialistische gereinigd. ISI Groep is er niet alleen voor bedrijven wij zijn er ook voor particulieren.

Waarom zijn schone ramen zo belangrijk

Waarom u kiest voor de glasbewassing van ISI Groep

Voorbeeldcasus glasbewassing

"

Laatst ontvingen we per mail een vrijblijvende offerte-aanvraag van een onderneemster met kantoor aan huis. Het betrof een vraag over glasbewassing, 2x per jaar. Om een goed beeld te geven had ze foto’s meegestuurd. Fijn! Onze officemanager heeft contact met haar opgenomen, nog enkele vragen gesteld en een afspraak ter bezichtiging gemaakt. Tijdens deze bezichtiging kijken we of er moeilijk bereikbare delen zijn en komen wij met adviezen. Kort na de afspraak mailden we een offerte. In dit geval kwam dat op 30 euro per wasbeurt. Deze klant heeft dus schone ramen voor 5 euro per maand. Daar ga je toch niet zelf voor tobben in je nette bedrijfskleding?!

"

Benieuwd naar jouw scherpe maandtarief voor altijd schone ramen? Neem contact op via e-mail of wij bellen u graag terug of vraag direct een prijsopgave op.

Volgt u ons al op social media?