Ontruimingsschoonmaak

Wanneer is een ontruimingsschoonmaak nodig?

Bij o.a. langdurige leegstand, na inbraak, schade of het weghalen van een wietplantage. U ziet en hoort het weleens, ondergelopen kelders, lekkende daken en een vermogen aan goederen die verloren gaan aan het gevolg van hevig noodweer, brand of bij langdurige leegstand van woningen. Je moet er niet aan denken dat uw woning of bedrijfspand volledig verloren gaat door schade. Dit kan een hoop kosten met zich meebrengen, zeker wanneer een verzekering niet alles dekt.

Naast financiële schade, kan een dergelijke calamiteit ook een hoop emotionele schade geven. Denk aan fotoboeken die totaal vergaan of andere persoonlijke spullen die niet meer terug te herkennen zijn. Ook wanneer u met veel liefde en aandacht een eigen bedrijfsruimte hebt verwezenlijkt, moet u er niet aan denken dat deze door bijvoorbeeld waterschade niet meer te gebruiken is. Daarnaast is het natuurlijk een enorme schrik wanneer uw woning of bedrijf getroffen wordt door een calamiteit.

Een professionele ontruimingsschoonmaak is hierbij van essentieel belang. Het vakkundig reinigen van een ruimte kunt u het beste overlaten aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand in goede handen is.

Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf n.a.v. een calamiteit, langdurige leegstand, inbraak of wanneer bijvoorbeeld een wietplantage moet worden weggehaald? Onze vakkundige medewerkers staan 24 uur per dag klaar om direct te starten met de reinigingswerkzaamheden.

Onze basis werkzaamheden zijn:

  • Vakkundige ontruiming van bedrijfspanden en particuliere woningen (o.a. ook het verwijderen van puin)
  • Professionele schoonmaak na de ontruiming

Whatsapp 24/7 bereikbaar!

Waarom u kiest voor de ontruimingsschoonmaak van
ISI Groep

Wilt u direct een afspraak maken of offerte aanvragen? Klik dan hier.
Nog vragen? In dat geval kunt u contact opnemen via e-mail of wij bellen u graag terug.

Volgt u ons al op social media?