VvE schoonmaak

VvE schoonmaak voor een ‘welkom thuis’ gevoel.

U wilt als VvE uw schoonmaak en onderhoud van uw wooncomplex kunnen overlaten een vakkundige en ervaren partij. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een totaaloplossing voor al uw VvE schoonmaak- en onderhoudswensen.

Van glasbewassing tot vloeronderhoud en van reguliere schoonmaak tot opleverschoonmaak. Met ISI Groep als uw VvE schoonmaak partner heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en schoonmaak van uw complex.

Wij gaan niet enkel voor het beste VvE schoonmaak- en onderhoudsresultaat, maar zijn betrokken, proactief, werken met korte lijnen en concurrerende tarieven.
Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Vele tevreden klanten uit omgeving Eindhoven zijn u inmiddels voorgegaan. Wij laten u dan ook graag ervaren wat wij voor u en uw VvE kunnen betekenen.

VvE schoonmaak: dit mag u van ons verwachten.

De VvE schoonmaak van uw (woon)complex is vakwerk én maatwerk. Ieder (woon)complex heeft zijn eigen behoeften. Uiteraard staan uw wensen als VvE daarin centraal. Daarom leveren wij maatwerk en bieden wij een oplossing voor iedere VvE schoonmaak en onderhoudsvraag. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaak-resultaat van uw (woon)complex. Zij werken proactief waarbij ze hun ogen altijd open houden bijzonderheden op het gebied van de schoonmaak.

Met korte communicatielijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Waarom u kiest voor de VvE schoonmaak van
ISI Groep

Wilt u direct een afspraak maken of offerte aanvragen? Klik dan hier. Natuurlijk begrijpen we het ook als u nog wat vragen hebt. In dat geval kunt u contact opnemen via e-mail of wij bellen u graag terug.

Volgt u ons al op social media?