Regulier schoonmaakonderhoud

Schoonmaak kantoren en instellingen

Uw bedrijfspand maakt een goede indruk op (potentiële) klanten wanneer deze fris ruikt, verzorgd is en een fijne sfeer heeft. Ook voor uzelf en uw medewerkers is een schone en hygiënische werkruimte belangrijk om met een goed gevoel aan het werk te gaan. Niet alleen frisse lucht is gezond, ook een schone en opgeruimde omgeving bevorderd de werksfeer en geeft inspiratie en bevorderd de productiviteit. Als werkgever ziet u dit natuurlijk graag! Fijn wanneer u zich bij aanvang van uw werkdag geen zorgen hoeft te maken over die stofwolken op de vloer, plakkerige deurklinken of onhygiënisch sanitair wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke klant verwacht. Nog geen investering gedaan in professionele schoonmaak voor uw bedrijf of instelling in Eindhoven en omgeving? Tijd voor een grondige aanpak!

Wij helpen u met alle liefde aan een dagelijks verzorgd pand door inzet van onze reguliere schoonmaak voor bedrijven en instellingen in Eindhoven en omgeving.

Uw pand is uniek

Natuurlijk kunnen we hier een opsomming geven van alle activiteiten die onder onze reguliere schoonmaak vallen maar ieder pand is uniek, ook uw pand. Daarom komen we veel liever bij u langs om te kijken wat de behoeften van uw pand en diens gebruikers zijn. Vanzelfsprekend kunt u de schoonmaak ook uitbreiden met een periodieke, extra grondige dieptereiniging sanitair, vloerreiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

 

Waarom u kiest voor de reguliere schoonmaak van
ISI Groep

Wilt u direct een afspraak maken of offerte aanvragen? Klik dan hier. Natuurlijk begrijpen we het ook als u nog wat vragen hebt. In dat geval kunt u contact opnemen via e-mail of wij bellen u graag terug.

Volgt u ons al op social media?