Werkgebied

ISI Groep verzorgd de schoonmaak op zijn ‘Best’!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, woning of bouwproject in Best? Wij zijn ISI Groep en gaan met veel plezier voor u aan de slag! Of het nu gaat om een dagelijkse, periodieke of flexibele schoonmaak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is om een goede indruk te maken op uw klanten en u comfortabel te voelen in uw woning. De schoonmaak wilt u gewoon goed geregeld hebben zonder zorgen. Zeker in deze tijd van de Coronapandemie is goede schoonmaak essentieel. Zowel voor bedrijfspanden als woningen werken wij met veel plezier aan uw werk-en woongenot in Best. Onze vakkundige en toegewijde medewerkers staan elke dag op met een goede dosis werkplezier en werken met professioneel materiaal en hoogwaardige materialen. Bent u als aannemer op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf in Best voor uw opleveringsschoonmaak? ISI Groep regelt het voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte: 

Welke schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij voor u verrichtten in Best?

Schoonmaak voor bedrijven en instellingen

Een schone en frisse werkplek is niet alleen een productieve omgeving maar is ook hét visitekaartje naar uw relaties en bezoekers. Onze medewerkers verzorgen bij u de dagelijkse schoonmaak aan de hand van een werkplan op maat. Deze stellen zij vast op basis van uw wensen. Vanzelfsprekend kunt u de schoonmaak ook uitbreiden met een periodieke, extra grondige dieptereiniging sanitair, vloerreiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Particulieren schoonmaak

Je hebt mensen die met alle liefde de ladder op klimmen voor de glasbewassing van hun woning, of niet kunnen wachten om de hogedrukspuit aan te sluiten. Maar je hebt ook mensen die dit liever uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. ISI Groep verzorgd met veel plezier een grovere schoonmaak in en om uw woning omdat wij weten wat écht schoon is. Denk hierbij aan een terrasreiniging, koepelreiniging, glasbewassing of een gevelreiniging. Voor de grovere particuliere schoonmaak van uw woning in Best bent u bij ISI-Groep aan het juiste adres. In een mum van tijd is uw woning weer helemaal op zijn ‘best’!.

Opleveringsschoonmaak

U kunt niet wachten uw project op te leveren en te laten zien aan de nieuwe gebruikers en de aannemer. Een feestelijke gebeurtenis die het verdient om tiptop te worden gevierd! Wat is er nu fijner om uw project zonder zorgen te kunnen laten zien? Neem vandaag nog contact op met ISI Groep en wij regelen de opleveringsschoonmaak voor u. Na een korte briefing met de uitvoerder of projectleider zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Ontruimingsschoonmaak

Moet uw woning of bedrijfspand plotseling worden ontruimt maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat de ontruimingsschoonmaak van uw woning of bedrijfspand in Best aan ons over. Wij ontruimen uw woning snel, vakkundig en discreet. Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning. Dit geeft u rust en overzicht!

Flexibele schoonmaak

Heeft u adhoc een schoonmaakploeg nodig die voor u de schoonmaak uitvoert na een calamiteit, ontruiming of omdat uw vertrouwde schoonmaker heeft afgezegd? Geen probleem. Met onze flexibele schoonmaak is uw woning of bedrijfspand in Best weer snel schoon. Wij zijn ook beschikbaar voor collega bedrijven.

Glasbewassing

Toch wel fijn als je zonder ergernis door de ramen naar buiten of binnen kunt kijken! Bent u zelf niet zo’n held die zonder probleem de ladder op klimt? Onze vakkundige glazenwassers nemen deze dappere taak over zodat u veilig aan de grond kunt genieten van uw schone ramen. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften en koepels van uw bedrijfspand in Best kunt u ons inschakelen. Wij werken ook op grote hoogte (vraag naar de mogelijkheden). Wij doen de glasbewassing voor zowel bedrijven als particulier.

Corona schoonmaak

Goede hygiëne ligt in deze tijd onder een loep. Grondige schoonmaak en hygiënemaatregelen op werkplekken zijn van cruciaal belang om de verspreiding van het virus te voorkomen. Investeer daarom in extra schoonmaak voor uw werknemers. Zoals bijvoorbeeld het extra schoonmaken van contactoppervlakken en aanraakpunten. Dit wekt vertrouwen bij zowel uw werknemers als klanten!

Offerte aanvragen

ISI Groep, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf in Best en omgeving.

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Eindhoven. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant en Limburg.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Best en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: