Opleveringsschoonmaak – onze specialisme!

Opleveringsschoonmaak

U bent een echte bouwer, modder op uw schoenen met stalenneuzen en broodtrommels die er meer uitzien als kleine zeecontainers. Wanneer u dan een mooi project of pand moet opleveren dan bent u daar maar wat trots op. En terecht! Maar eigenlijk moet dat pand of die renovatie schoon worden opgeleverd. Dat is het moment om het opleveringsspecialistenteam van ISI Groep in te schakelen. Met onze opleveringsschoonmaak zorgen we ervoor dat u met nóg meer trots uw project kunt opleveren én dat uw klanten tevreden zijn!

De puntjes op de i

De opleveringsdatum nadert en u en uw team moeten nog wat puntjes op de i zetten. Terwijl wij starten met de opleveringsschoonmaak lopen uw team en de onderaannemers vaak nog rond om de laatste klusjes te doen. Geen probleem, samen komen wij er wel uit. Wij zijn ervaren professionals. Na een korte briefing met de uitvoerder of projectleider zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Zo heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaak maar kunt u wel extra de blits maken wanneer de opdrachtgever – of toekomstig bewoner – komt kijken.

Sinds 2009 tot heden, sterk in schoonmaakwerk!

Meest recent opgeleverd werk

Dit valt onder onze opleveringsschoonmaak

Onze basis werkzaamheden zijn:

Vanzelfsprekend is de opleveringsschoonmaak uit te breiden met bijvoorbeeld puinruimers.

Waarom u kiest voor de opleveringsschoonmaak van ISI Groep

U mag ons ook eerder inschakelen

U mag ons trouwens ook al eerder inschakelen want wij hebben ook ervaren puinruimers in ons team. Mannen die met frisse energie en opgestroopte mouwen uw bouwplaats ordelijk houden. Dit komt de veiligheid van uw bouwplaats ten goede, uw project wordt duurzamer omdat we het afval scheiden en door het overzicht verliest u niet onnodig tijd. Mocht uw opdrachtgever langskomen dan ziet uw bouwplaats er overzichtelijk uit en is het duidelijk dat zijn of haar project bij u in goede handen is. Wilt u direct een afspraak maken of een offerte aanvragen? Klik dan hier.
Nog vragen? In dat geval kunt u contact opnemen via e-mail of wij bellen u graag terug.

Volgt u ons al op social media?