Werkgebied

ISI Groep, uw schoonmaakbedrijf in Eindhoven

De schoonmaak van uw bedrijfspand, instelling, bouwplaats of woning in Eindhoven wilt u goed geregeld hebben. Het verhoogt het woon- en werkcomfort en biedt een gastvrije, prettige en veilige omgeving. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf- en partner in Eindhoven en omstreken. Met vakkundige en toegewijde medewerkers, professioneel materiaal en hoogwaardige producten verzorgen wij de schoonmaak van uw pand en woning tot in de puntjes!

Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. ISI Groep is het schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor bedrijven/instellingen én particulieren.

Meer weten over onze schoonmaakdiensten? Bekijk ze op de pagina: Diensten

Onze schoonmaakdiensten voor uw woning of bedrijfspand in Eindhoven

Schoonmaak voor bedrijven en instellingen

Een schone en frisse werkplek is niet alleen een productieve omgeving maar is ook hét visitekaartje naar uw relaties en bezoekers. Onze medewerkers verzorgen bij u de dagelijkse schoonmaak aan de hand van een werkplan op maat. Deze stellen zij vast op basis van uw wensen. Vanzelfsprekend kunt u de schoonmaak ook uitbreiden met een periodieke, extra grondige dieptereiniging sanitair, vloerreiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Particulieren schoonmaak

Echt wooncomfort begint bij een schone en frisse woning! Komt u soms tijd en handen tekort om de grovere schoonmaakwerkzaamheden zoals gevelreiniging, terrasreiniging, tuinonderhoud of glasbewassing aan te pakken? Geen probleem voor ISI- Groep! Ook voor de jaarlijkse grote voorjaarsschoonmaak kun u ons inzetten.

 

Opleveringsschoonmaak

De datum van de oplevering van uw pand in Eindhoven nadert maar uw vertrouwde schoonmaakploeg heeft onverhoopt afgezegd. U heeft snel een andere ploeg nodig voor de opleveringsschoonmaak. Neem vandaag nog contact op en wij helpen u uit de brand.

Ontruimingsschoonmaak

Wij ontruimen uw woning snel, vakkundig en discreet. Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van uw woning of kantoorpand.

 

Flexibele schoonmaak

Heeft u adhoc een schoonmaakploeg nodig die voor u de schoonmaak uitvoert na een calamiteit, ontruiming of een feestje? Geen probleem. Met onze flexibele schoonmaak is uw woning of bedrijfspand in Eindhoven weer spik en span. Kijk ook eens bij onze ontruimingsschoonmaak.

Glasbewassing

Ramen die streeploos schoon zijn. Dat heeft uitstraling! Onze vakkundige glazenwassers gaan voor u de ladder op. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften en koepels van uw kantoorpand of woning in Nuenen kunt u ons inschakelen. Ook op grote hoogte (vraag naar de mogelijkheden). Wij doen de glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren.

Corona schoonmaak

Grondige schoonmaak en hygiënemaatregelen zijn van cruciaal belang om de verspreiding van het virus te voorkomen. Daarom is er naast de reguliere schoonmaak extra aandacht nodig voor de reiniging van contactoppervlakken en aanraakpunten. Een uitbreiding van de reguliere schoonmaak is dan ook aan te raden!

Offerte aanvragen

ISI Groep, uw schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving.

Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Eindhoven. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant en  Limburg.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Eindhoven en omstreken? Neem dan vandaag nog contact op met ISI Groep voor een vrijblijvende offerte.