Groene aanslag? Regel vandaag nog een professionele gevelreiniging bij ISI Groep!

De herfst staat voor de deur. Een tijd breekt aan van meer binnen zijn en binnen werken. Tijd om de uitstraling van uw bedrijfspand eens extra onder de loep te nemen.

Nu is een glimlach of een gezellig kletspraatje bij de koffie al snel gezellig, er is meer nodig voor een verpletterende eerste indruk op uw klanten! Een schoon sanitair, bedrijfskeuken en interieur geven al snel een indruk aan klanten. En die eerste indruk, die wilt u natuurlijk goed overbrengen! Ook de gevel, bordessen en stoep van uw pand zijn ontzettend belangrijk voor die eerste indruk. Door weersinvloeden zoals regen, kou, sneeuw en natte bladeren is het niet te voorkomen dat alg en mos zich aan uw gevel en stoep gaan hechten. Groen is een prachtige kleur, maar een groene gevel van mos is niet wat u wilt. ISI Groep helpt u graag uw bedrijfspand weer mosvrij te krijgen! Hoe wij dat doen? Dat leest u in deze blog.

It’s all about time. Begin daarom op tijd met de gevelreiniging.

Met de herfst en winter in het vooruitzicht, is het aan te raden om direct te beginnen met de schoonmaak van de buitenkant van uw pand. Gevels die lang vochtig blijven krijgen vroeg of laat te maken met groene aanslag. Een belangrijk feitje om te onthouden: Groenaanslag komt voornamelijk voor op plekken waar weinig zon komt. Bij ISI Groep beschikken wij over de kennis en het materiaal om groenaanslag van iedere oppervlakte te verwijderen. Professionele gevelreiniging zorgt niet alleen voor mooie schone gevels, het voorkomt ook problemen aan het voegwerk en materiaal van uw gevel. Dat is mooi meegenomen!

Zo pakt ISI Groep de gevelreiniging aan

Wij gaan graag stap voor stap aan de slag om uw pand alg- en mosvrij te krijgen. Wij kunnen de groenaanslag op uw pand op verschillende manieren reinigen:

  • Chemische reiniging: wij brengen ons anti-groenaanslag middel met een borstel aan op uw gevel. Na het inwerken van het middel op uw pand, wordt de gevel gereinigd met een hogedrukreiniger.
  • Zandstralen: wij spuiten met een hogedruk spuit tegen uw gevel om de groenaanslag te verwijderen. Wij houden hierbij rekening met uw pand, en stellen de drukspuit zo in dat beschadiging aan uw pand wordt uitgesloten.
  • Stoomreiniging: bij stoomreiniging gebruiken wij onze hogedrukreiniger en verhitten we het water tot 140 graden. Door de combinatie van warmte en druk laat de groenaanslag op uw pand los. Het risico op het beschadigen van uw gevel is bij deze vorm van reinigen uitgesloten. Stoomreiniging gebruiken wij met name voor panden die gemaakt zijn van kalkstenen, natuurstenen of bij kwetsbare en historische gebouwen.

Een schone en veilige stoep is minstens zo belangrijk als de gevelreiniging

Groene aanslag op de grond kan gevaarlijk zijn, zeker in de herfst en winter. Ook de stoep rondom uw pand kunnen wij daarom voor u reinigen. De koude natte ondergrond in combinatie met groenaanslag, zorgt voor een glibberige oppervlakte waarbij de kans op uitglijden aanwezig is. U moet er niet aan denken dat uw bezoekers zich bezeren of afknappen op een onverzorgd entree. Om uw klanten een fijne eerste indruk te geven en veilig uw pand te laten bereiken, gaat ISI Groep graag voor u aan de slag.

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak op maat. Zo bent u verzekerd van de juiste aanpak en kwaliteit, ook op het gebied van groenaanslag. Wij ontzorgen u graag, zodat u uw (nieuwe) klanten met een gerust hart kunt uitnodigen! Wilt u meer informatie over onze diensten of direct een afspraak maken? Kijk op www.isi-groep.nl mail naar info@isi-groep.nl of bel tel:+31402204509